remény

remény
... de mint a terpentinfának és cserfának törzsük marad kivágatás után: az ő törzsük szent mag lészen! Ésa. 6,13

2008. május 9., péntek

Ifjúsági munka

Isten segítségét kérve, gyülekezetünkben újraindítottuk az ifjúsági munkát és alkalmakat. 2008 első napjaitól kezdve két IFIcsoport működik a gyülekezetben. Van Nagy-IFI és van Kis-Ifi. Ezekkel a csoportokkal a pénteki napokon találkozunk délelőtt vagy délután, attól függően, hogy a gyermekek mikor mennek iskolába.

A Kis-IFIs alkalmakra kis feladatlapokat készítünk, Kis Tanítvány nével, melyeken rövid bibliai történetek olvashatók, énekek, kifestők és mindig van egy megoldandó feladat is. Ezeken az alkalmakon a Kis Tanítványban olvasható történetet dolgozzuk fel és beszéljük meg. Természetesen játékkal és énektanulással fűszerezzük találkozásainkat.

A Nagy-IFI már komolyabb témákkal foglalkozó csoport. Ide járnak a konfirmandus növendékek is. A tanulást és beszélgetést itt is ifjúsági énekek tanulásával hintjük meg.

Ezenkívül a konfirmációi előkészítő is folyik a gyülekezetben. Idén 19 ifjú fog konfirmálni a Pünkösdi ünnepen. Isten áldása legyen készülődésükön, elhatározásukon és fogadalmaik teljesítésén.


Nincsenek megjegyzések: